ITALIAN SIDEWALK

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Vi hadde en veldig fin dag i går og det vil si at vi drakk mer vin enn vann, spiste to runder med deilig hjemmelaget pasta og utvidet dessertmagen vår med vegan gelato! Roma ble ikke bygget på en dag heter det, men det må jeg nesten si meg litt uenig i, i og med at vi brukte knapt en dag på å se det som skal sees. Kastet ønskemynt i Trevifontenen, fantaserte om gladiatorer i Colosseum, fråtset på lokale fortausrestauranter, kastet et blikk på Spansketrappen og Pantheon, var på frukt og blomstermarked, gikk oss vill i smågatene og drakk kaffe og spiste is på alle piazzaene. Det fine med denne byen er at alt ligger i gangavstand og det finnes jo ikke kjedelig å rusle rundt på disse brosteinsbelagte gatene, timene flyr av seg selv. Idag står Vatikanet for tur etterfulgt av en lunsj på en restaurant jeg har fått anbefalt og en ettermiddag i Trastevere. Ønsker dere en fin torsdag, snart er det helg!