WOKE UP IN ROME

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Man skal aldri si aldri sa flyvertinna og slang en gluten og laktosefri brownie ned på det kommunegrå flippbordet. Plutselig var det ikke verdens undergang med et par timer forsinkelse når jeg kunne spise bakevarer, drikke kaffe og se solnedgangen alene på en treseter. Vi veltet inn på hotellet i døgnets siste timer og ble liggende lang slakt på de enorme hvite putene som skrøt på seg tempur. Å våkne opp i Roma føltes ikke helt feil. Jeg har lenge hatt lyst til å oppleve denne byen, men den har uten noen grunn ikke blitt prioritert. Vel nå er jeg endelig her og er mer enn klar for å bli forført og betatt. Hvis dere har vært her før og sitter med tips og anbefalinger i bakhodet så tas det i mot med stor takk! Ciao!