TREVI TREVI

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Da var vi endelig kommet hjem igjen og det å forlate 30 grader og sol til fordel for 5 grader og regn var ikke akkurat et ønske. Jeg kjenner jeg klør litt i fingrene etter å bo i en by som Roma hvor menneskene lever og nyter i stedenfor å gå å vente på at noe skal skje. Et glass vin eller to på vei hjem fra jobb, ut å danse på en tirsdag, is og focaccia i lunsjpausen og rød leppestift hver dag. De er så flinke til å kose seg, de er så flinke til å leve, vi nordmenn har helt klart noe å lære av italienere. Vi må senke skuldrene, riste av oss bekymringene, invitere venner på middag og lære oss å vrikke på hoftene i stedenfor å "fist-pumpe" av ren forlegenhet. Vi kan jo begynne å øve allerede denne helgen! Håper dere har en fin lørdag til tross for det uggene været som holder tilbake våren vår. Imorgen kommer blant annet et lite "Where to eat in Rome" innlegg her på bloggen, så klikk deg inn da så snakkes vi!