BRUNCH OF THE WEEK

kolonihagen.jpg
mally.jpg

Tilbake i Oslo, byen som alltid sover. Neida. Smilehullet hoppet nesten ut av kinnet mitt idag da jeg så det var tosifret med plussgrader. Slang på meg "the boyfriend jacket" som det så fint heter, og som faktisk i dette tilfellet er The boyfriend sin jacket siden han befinner seg i byen for øyeblikket. Vi kickstartet første mandagen i april med en aldri så liten brunch på Kolonihagen. En sjarmerende og økologisk cafe i en bakgård på Frogner for de av dere som ikke har vært her før.

kolonihagen.jpg
mally.jpg

Jeg hadde store planer om å bestille dagens suppe siden været ikke leverte som jeg hadde håpet, men ettersom den var laget på fløte ble det en rødbetsalat på meg i stedenfor. Denne salaten var så god at til og med de som ikke liker rødbeter hadde elsket den! Etter et par kopper kaffe og en økologisk cola som smakte som sabeltannisen jeg en gang elsket ruslet videre for å møte en venninne.

kolonihagen.jpg
kolonihagen.jpg

Mina Milanda, butikken som ligger vegg i vegg med Kolonihagen ga meg skikkelig vårfølelse idag, det er alltid en fryd å titte innom lokalet fylt med lekre blomster og kraftige krukker og vaser. De har alltid ideer og inspirasjon til minimalistiske blomsterdekorasjoner, man får rett og slett lyst til å fylle huset med grønne planter og store krukker!

kolonihagen.jpg