7 WAYS TO WORK OUT WHILE TRAVELING

1. Hoppetau: Et hoppetau er uten tvil det mest praktiske redskapet å ha med seg på reise. Tar nesten ikke plass, veier minimalt,  kan utføres stort sett alle steder og er utrolig effektivt.

2. Jogge-sightseeing: En tur langs stranden eller tvers gjennom en storby. Å jogge seg en tur om morgenen og spotte de fine stedene du vil besøke senere på dagen er slettes ingen dum idé! Da får du en helt annen oversikt over byen og oppdager kanskje perler du ellers ikke ville lagt merke til.

3. Yoga: Yoga er den ultimate treningen på reise. Kan gjøres på hotellrommet, i en park eller på stranden. Dessuten har de fleste steder også yogastudioer med drop-in timer! Det finnes mange fine videoer på Youtube man kan følge hvis man ikke er helt stø ennå! 

4. Surfing: Dette må jo bare være den morsomste treningen i tropiske strøk! En tur på bølgene sier vel ingen nei til? Når man surfer har man det jo til og med så gøy at man glemmer at man faktisk trener!

5. Sykling: De fleste storbyer har bysykler og andre destinasjoner har ofte hotell med sykkelutleie. En annen måte å slå sammen sighteeing og trim på! Og så er det veldig koselig å sykle da!

6. Svømming: Den mest behaglige måten å trene på spesielt hvis du befinner deg nærme en strand. Svømming er utrolig bra trening og med litt solskinn og blått hav kan man ikke klage!

7. Enkle styrkeøvelser: Youtube må ikke undervurderes når det kommer til trening, det finnes jo så mange demonstrasjoner av ulike øvelser. Enkle styrkeøvelser som kan gjøres på hotellrom finnes overalt på nettet. Føler du for en styrkeøkt, men har ikke treningsrom eller rett og slett ikke gidder å gå utenfor rommet for å trene. Bruk youtube da vel!