7 WAYS TO FEEL MORE COMFORTABLE AT THE BEACH

1. STRANDSJAL: Du kan ha det på hodet, rundt halsen, som et skjørt eller knyte det rundt halsen som en kjole. Strandsjal er den enkleste løsningen for å slenge på seg noe lett, dekkende og behagelig på stranden. Og enda bedre er det at du kan flytte det rundt etter hva du føler for å dekke til.

2. SMYKKER: Vil du ta oppmerksomheten bort fra bikinikroppen så kjøp en kul fotlenke, et headpiece, et kroppsmykke eller ta på deg flere gullsmykker. Flashtattoos kan også være et bra knep for de som liker det!

3. BADEDRAKT: Hvis bikini ikke er din greie så kan en badedrakt føles mye bedre på kroppen. Man føler seg mer tildekket, men får alikevel mer enn nok med sol! Det er så mange fine badedrakter å få tak i, jeg så noen fine på Zaraher om dagen!

4. KIMONO: En av mine go-to plagg på stranden. Lett å ta på og av, behagelig å spise lunsj i, praktisk å skifte under og fin både åpen og lukket. Liker du å gå tur på stranden, men kvier deg for å sprade rundt i bikini så ta på deg en kimono da vel og la den være åpen.

5. HATT: En stråhatt kan være prikken over ien på stranden. Ikke bare skjermer den ansiktet fra de verste solstrålene, men den gir deg også muligheten til å forsvinne i mengden og åpner for spionasje under bremmen.

6. RIKTIG MAT: Det er ingen hemmelighet at noen matvarer er tyngere å fordøye enn andre. Dropp produktene som gjør deg oppblåst og ukomfortabel og gå for lett og frisk mat!

7. ATTITUDE: Det er ingen tvil om at vi overanalyser vår egen kropp. Det du kvier deg for å vise legger andre sjeldent merke til. Prøv å gi litt faen og tenk på at alle andre har nok med sin egen kropp!