7 THINGS TO DO DURING EASTER BREAK

1. LESE: Bøker hører jo med til påsken, og det skal jo helst være krim. Jeg har lest noen krimbøker, må innrømme at jeg ikke er helt frelst, men trenger du noe spennende å lese i påsken så anbefaler jeg: Mørke Hjerter og Bare Et Barn av Anne Kristin Rohde.

2. PÅSKEEGG: Jeg tror faktisk påskeegg topper julestrømpa, hva mener du? Jeg har får tilsendt påskeegg hvert år når jeg ikke er hjemme og jeg har også begynt å lage påskeegg til min bedre halvdel som tradisjon. Et påskeegg trenger ikke bare være fylt med snop, en liten pocketbok, teposer, kinobilletter, lapper med fine ord, hjemmelaget snacks, reisegaver eller andre små oppmerksomheter er like hyggelig!

3. PÅSKEMIDDAG: Skulle jeg arrangert en påskemiddag i år så hadde jeg laget en real treretters med quiz og utendørs påskeegg jakt med kart og hele pakka! Hvorfor ikke lage en ny tradisjon i vennegjengen?

4. HYTTETUR: Temperaturen på fjellet i påsken pleier å være helt perfekt. Sol og varmegrader i hytteveggen er noe av det deiligste som finnes! Hva med å samle en liten gjeng og dra på fjellet denne påsken? Skiturer, spillkvelder og lange middager med gode venner, minnene blir mange!

5. NATUR: Langrenn, slalåm, snowboard, aking eller rett og slett bare en gå tur i skogen! Kom deg ut og nyt vinteren når temperaturen er på sitt aller beste! Påsken kommer oftest med fint vær og det bør nytes enten det er snø eller ikke!

6. UTENDØRS FEST: Enten det er påskeskirenn, afterski eller grilling i solveggen, ta med deg festen ut! Sørg for å stelle i stand god stemning uten for husets fire vegger. Hva med å lage en sofa av snø og ta med lunsjen ut? Eller arrangere konkurranser som eggejakt, hopprenn eller quiz? Avslutt gjerne med grilling eller vafler som en ekte nordmann i påskeværet.

7. PÅSKE VERKSTED: Jeg elsket å male egg i batikk farger med border og annen pynt! Men nå finnes så mange kule og mer kreative metoder å dekorere egg på, ta deg en runde på youtube så skal jeg love deg at du får lyst til å arrangere et påske verksted!