CHANGE OF SCENERY

God søndag morgen! Snø og minusgrader var ikke bare bare for denne kroppen kjenner jeg. Pådro meg en aldri så liten forkjølelse da jeg hoppet inn i ullundertøyet forrige uke for å nyte fjell luft og snø til det maksimale. Etter støvete, folksomme og fargerike dager i India var det litt av en kontrast og senke skuldrene foran peisen på hytta med mormors blåbærpai. Jeg hadde stort behov for frisk luft, men resultatet av lange skiturer ble en helg vekslende mellom sengen og sofaen her hjemme.

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Jeg er ingen serieelsker (og heller ingen seriemorder), men jeg må ærlig innrømme at Homeland har fanget interessen min. Noe må man ta seg til når formen ikke er som den skal, og når jeg ligger våken til langt på natt og ser episode etter episode av en serie da tør jeg å påstå at den er ganske så bra. Jeg må også anbefale en film for dere mens jeg er i gang. Room er en av de beste filmene jeg har sett på lenge. Jeg leste boken for flere år siden og nå er filmen endelig her. Adaptasjonen er overraskende bra og jeg krysser alt jeg har for at Room drar inn flere priser i kveld. For dere skal vel se Academy Awards skal dere ikke?

mally.jpg
mally.jpg

Jeg håper forresten ikke dere har India og Sri Lanka helt oppi halsen, for jeg er nemlig ikke helt ferdig med bildene derfra ennå. Det kommer et innlegg senere i dag som jeg tror dere kommer til å like! Men først skal jeg innta frokosten på bildet over, en skikkelig søndagsfrokost med avokado toast, fersk presset appelsinjuice, kaffe, hjemmelaget granola med bær og yoghurt, grapefrukt og papaya med kokosstrøssel. Håper solen skinner hos deg også!