SORRY NOT SORRY

Hey, its been a while! Først må jeg beklage for dårlige oppdateringer den siste uken og så må jeg forsvare meg med at internett i India er så og si like ikke-eksisterende som rent vann. We have wifi står det og turistenes øyne blir store som ugler, men er en allerede pålogget så kan du glemme å prøve selv, han vant. Med andre ord: å laste opp bilder, har vært helt umulig. Jeg regner ikke med at det bare er for snikk snakk dere klikker dere inn her, men for fargerike bildedagbøker? Vel, nå skal dere få det dere fortjener. De neste dagene kommer det mengder med forhåpentligvis inspirerende bilder og fortellinger både fra India og Sri Lanka på løpende bånd, så det er bare å følge med!  India har mye å by på, men akkurat kaffe kan de ikke skryte på seg. Den svarte kaffen de serverer er like gjennomsiktig som hvilken som helst masala te. Dere kan tro det smakte godt med en stor overfladisk vestlig kaffe da jeg kom hjem. Jeg liker ikke å se på meg selv som avhengig av noe, en av grunnene til at jeg ofte unngår å drikke kaffe på denne type reiser. Merkelig? Ja litt, men da smaker det i hvert fall enda bedre når man kommer hjem. Mulig dette er min form for selv kontroll, men det fungerer i hvert fall da!

mally.jpg

Jeg har i underbevisstheten bygget meg opp en litt annerledes souvernirsamling gjennom årene. En tradisjon som går ut på å bruke de siste slantene med gærninger på å kjøpe landets versjon av Vogue på flyplassen på vei hjem. Jeg er jo en bladsamler så å ha et fra forskjellige land verden over er jo litt stas. Bedre å samle på Vogue blader enn delfinstatuer og bordbrikker av kork ikke sant? Jeg lar i hvert fall som oftest være og nevne melketann og serviettsamlingen min og gliser heller over bunken med Vogue blader som tar seg ut på nattbordet. Nå skal jeg slutte med skravlingen og gå tilbake til bloggpostene som jeg lovet dere, men først blir det pannekaker med blåbærsyltetøy, sjokoladekjeks, yoghurt med granola, spaghetti med soltørkede tomater, ruccola og pinjekjener, hummus og foccacia. Overfora og underernært er stadiet mitt nå etter intervall spising av ris og curry den siste måneden. Som på The Sims når alt lyser rødt, mens de veiver med armene i stedenfor å bruke dem til å ringe pizzabudet. Jeg ringte mamma, så min diamant er grønnere enn din!