FACE OF INDIA

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Nærmere 18% av menneskene som lever på denne kloden bor i India. De kommer som land nummer to med flest innbyggere hakk i hæl bak Kina. Så mange mennesker, så mange skjebner. India er et av de landene man reiser til på grunn av menneskene som bor der. Det er ikke palmer, strender og grønne enger som trekker folk til dette fantastiske landet. Det er menneskene som er India, det er de som har farget landet med religion og kultur og som gjør dette til et av verdens mest fascinerende land å reise rundt i. Maten, krydderet, klærne, smykkene, templene, palassene, blomstene, stoffene, bilene og redskapene er fargerike, dekorerte og innbydende. Dyr og transportmidler er pyntet til fest på en hvilken som helst onsdag og menneskene smiler og hilser mer enn en nordmann ville gjort selv på bursdagen din. Du er velkommen i India, du er velsignet og du er utenomjordisk. Du er spennende, du er rar og du er et stirreobjekt. Du møter så mange mennesker, får innblikk i så mange liv og historier. Åpne, interesserte og stolte er de, stolte av å ha deg der og at nettopp du valgte å ta del i Indias kultur.