LET THE ADVENTURE BEGIN

Jeg reiser snart og det kribler i hele kroppen. Det høres ut som jeg aldri har sittet på et fly før, men det er jo ikke greia. Jeg har bare vært så klar for å dra ut på en ordentlig tur altfor lenge nå og som jeg har sagt før så blir jeg urolig av å ikke reise. Det er en forferdelig dyr vane jeg har lagt til meg som jeg prøver å bli kvitt. Det er løgn.

I am soon traveling again and I can feel the excitement in my whole body. Sounds like I have never been on an airplane before, well thats not the case. And you know that. I am so ready for a long trip, it feels like I haven’t been traveling since forever. My desire to travel has become a very expensive hobby of mine that I am trying my best to get rid of. Thats not true.

bali.jpg

Jeg tar av meg et lag med kamuflasje og sier at jeg reiser med min aller beste venn og bedre halvdel, Nico. Yes, der sa jeg det. Han har faktisk et navn han også. Eller det er i hvert fall det jeg kaller han. Jeg orker ikke skrive min bedre halvdel i hvert innlegg i flere uker fremover, også synes jeg disse fire bokstavene fungerer vel så bra. Dessuten halverer jeg stavelsene noe som kommer til å merkes på wifi dekningen. Vel, da er det vel bare å begynne å pakke. Jeg har en tendens til å vente med å pakke alt til siste liten og det er ikke noe jeg er stolt av ettersom jeg har en haug med kamera utstyr og små ting og finne frem. Men nå har jeg gjort det igjen, drøyd den helt til slutt. Bloggen skal oppdateres så ofte som wifi gir meg muligheten, så det er bare å bli med på tur hvis dere lurer på hvor jeg skal de neste ukene. I mellom tiden kan dere følge med på Instagram, der skal jeg holde det gående, jeg lover! Det har vært en liten pause nå i julen av personlige årsaker, men nå er jeg back on track! Jeg gleder meg til å oppleve helt nye steder og ikke minst til å dele dem med dere!

I am taking of a layer of my usual camouflage and telling you that I am traveling with my best friend and better half this time. I am not going to write «my better half» in every blog posts the next few weeks, I dont have wifi connection for that. So his name is Nico, at least that is what I call him and he seems to be fine with that. Well I should probably start packing right away, I have a tendency to avoid packing until last minute, which isn’t a good thing when you have plenty of equipment and stuff to gather. But I managed to do it this time as well. Great! If you want to come along, stay tuned, I will update the blog as often as I can, but it obviously depends on the wifi. You can always follow me on Instagram, I will keep the posts coming there, sorry about the lack of updates lately. I took some time of for personal reasons. But now I am back on track and so ready to explore the world and share it with you!