UNDER THE BANANA TREE

mally.jpg

Ja, vinteren er her. Det er det ingen tvil om. Hvordan jeg merker det? Håret blir elektrist bare det ser et skjerf, hendene tørre, huden blekere, julemusikken høyrere, mandarinene bedre og jeg mer reiselysten hvis det overhodet er mulig. Jeg er hjemme igjen og det føles helt ok, det har vært mye til og fra, opp og ned de siste ukene så det blir deilig med noen dager hjemme nå. Jeg har endel ting å ordne så da er det helt greit.

Yup, winter is here, no doubt. How I know? My hair gets static by just looking at scarf, my hands get drier, my skin paler, the Christmas music louder, the tangerines tastier and myself more keen on traveling further than ever. I am back home again and it feels ok to be honest, its been a few hectic weeks and I have a lot things to take care of here at home.

mally.jpg

Dagen idag samsvarer ikke helt med bildene, den er litt gråere, litt kjøligere og litt mindre eksotisk, men jeg går fortsatt barbeint, inne vel og merke. Og jeg bruker faktisk sommerlige plagg som dette hele året, bare med strikkegensere og fuskepels over. Hvis ikke så hadde jeg ikke hatt noe å ha på meg, for dette er det eneste jeg har i skapet.

Today isn't exactly like the pictures, its a little greyer, cooler and not as exotic. But I do walk around barefoot, inside of course. And I actually wear about the same clothes, just with a knitted sweater over it or a faux fur, if not I wouldn't have had anything to wear, cause my closet does consist of this kinda airy comfy clothes, even when its snowing outside.

mally.jpg

Denne søndag skal brukes sånn som søndager burde brukes. Jeg skal ligge i badekaret, ta ansiktsmaske, drikke kakao, gå en langs tur med vofsen, se de to siste episodene av Nobel og jobbe litt. Jeg er helt på suppekjøret igjen og laget tidenes diggeste gulrot og ingefær suppe her om dagen, så den skal jeg dele med dere i løpet av uken. Fy så god den var om det er lov å si om noe man selv har laget fra scratch?

I am going to spend this Sunday like its supposed to be spent. Taking a hot bath, a facial, drink hot chocolate, go for a long walk with my dog, watch the two last episodes of Nobel and work a little. I am addicted to soups these days and made the most delicious carrot and ginger soup the other day. It was sooo good, if I am allowed to say that about my own recipe? I will share it with you this week.

mally.jpg

Jeg håper du har en fin søndag og gjør noe DU har lyst til. Enten det er å lakke negler, bake en kake, trene eller ligge rett ut på sofaen. Og gratulerer med farsdagen til alle pappaene deres der ute, husk å gi en liten ekstra oppmerksomhet idag. Min pappa har allerde fått både kake og kaffe noe jeg vet han satt ekstra pris på siden han hadde glemt at det var farsdag selv. Kos dere!

I hope you are having a great Sunday and that you are doing something YOU want to do. Either if its doing your nails, baking a cake, working out or sleeping in. And happy fathers day to all your great dads out there, remember to show some extra love today! My dad has already gotten cake and coffee, which I know he appreciated since he had forgotten about that it was today. Enjoy!

mally.jpg