PLACES THAT STAY WITH YOU

mally.jpg

Det der jeg sa om en god natt søvn her om dagen det stemte ikke. For akkurat da jeg skulle legge meg satte byens Halloween tog i gang og gjett hvor start og sluttpunktet var? Redd nedenfor soveroms balkongen. Jeg vet ikke om dere har erfaring med det, men jeg har bodd der hvor 17 mai toget øver hvert år og jeg skal si dere at det er mildt sagt slitsomt. Dette var akkurat det samme, bare litt verre.

What I said about a good night of sleep the other day, well that didnt really happen. Suddenly Barcelonas Halloween parade of some kind started and ended right underneath my bedroom balcony. Exactly the same sound like the rehearsal from our national parade in Norway, just a little bit worse.

mally.jpg

Akkurat da mannen som helt sikkert går på skuespiller skolen var ferdig med den enerverende marionettdukken sin til spilledåse musikken begynte toget for fullt med fyrverki, kinaputter, stjernskudd, trommer, tromboner og alt som hører med på slike tilstelninger. Ikke det at jeg ikke unner små barn å kose seg, for de hadde det sikkert kjempe gøy. Men det var ingen tvil om at foreldrene uten gehør hadde skrytt litt vel høyt av dem under forberedelsene.

Just when the annoying magican with his creepy puppet doll and music box had stopped for the night after hours of entertainment, the parade started. Fire works, drums, trombones, costumes and everything they needed for a complete Halloween night was all over the place. Not that I dont like to see kids having fun but there is no doubt that their parents lied to them about the performance and their talent.

mally.jpg

Utenom å spionere på alt som foregår fra balkongen vår på nattestid har vi vært rundt omkring i byen og ruslet også. Vi fikk unnagjort alt av sightseeing og det obligatoriske (vi snakker Casa Battló, Sagrada Familia, Parc Guell etc. på veldig kort tid). Misforstå meg rett Nesten som supermann. Så vi hadde all den tiden vi ville til å subbe rundt og kose oss i smågatene.

Other than spying on everything and everyone at night time from our balcony we have also been out and about in the city. We got all the sightseeing done and overwith within a very short time. We are talking Casa Battló, Sagrada Familia, Parc Guell etc. Dont get me wrong, it was beautiful! But I do have to admit that I prefer wandering around and getting lost in the cute narrow streets. 

mally.jpg

Vi har vært skikkelig heldige med været disse dagene. Strålende sol og rundt 20 grader varmer godt for en nordmann. Formen min på den andre siden har ikke vært like bra. Men sånn er det bare. Jeg har noen bra dager og noen dårlige dager. Det har vi vel alle?

We have been very lucky with the weather the past couple of days. Sunny and 20 degrees celsius feels good for a viking. My health on the other hand hasnt been at its best. I have had better days, but we all have right?

mally.jpg

Kom oss en tur ut idag likevel, startet dagen med frokost på Brunch & Cake etterfulgt av en tur ned til stranden for å sitte litt ute i solen, før vi forsvant inn i bakgatene igjen og fant en liten cafe hvor vi nøt både cola og kaffe i to deilige stoler langs fortauet. Holder på å lage en liten post om noen spisesteder jeg anbefaler i denne byen, stay tuned.

Even though I wasnt feeling too well we went out for breakfast at Brunch & Cake and went for a little walk on the beach to feel the sun before we headed towards a cafe in the shade to fuel up on coffee and diet coke. Putting together a post with a few food spots for you in this city, stay tuned.

mally.jpg