A VELVET SUIT AND A BIKE

mally.jpg

I går leide vi sykler og tråkket rundt i hele byen. Å sykle rundt er en veldig fin og undervurdert måte å se og oppleve en ny by på. Man får et helt annet inntrykk når man kan hoppe av og på som man vil, sykle gjennom trange gater, trille der man vil titte litt ekstra og bare låse syklen der man føler for å bli en stund.

Yesterday we rented bikes and biked around the city. Biking is a extremley nice and underestimated way to explore a new city. You can get a totally different impression of a city by biking around yourself. I love jumping on and off as I see things I want to take a closer look at and I also love when you find streets cars cant fit in, which makes it perfect for biking.

mally.jpg

På meg hadde jeg en deilig jumpsuit jeg kjøpte på Forever 21 i Miami. Svart fløyel med åpen rygg. Pen og pyntlig, men samtidig super comfy og litt sporty. I hvert fall når man velger å ha den på seg på sykkeltur. Nå er det snart helg igjen, kan ikke tro det. Selvom jeg gleder meg til jul så er det altfor kort til jul. Kan ikke tro at det er fire uker til desember. Jaja.

I was wearing a new jumpsuit that I bought at Forever 21 in Miami. Black velvet with open back. Pretty and dressed up, but at the same time super comfy, a little bit sporty. Especially since I wore it on a bike ride. Now the weekend is here again very soon, I just cant believe how fast time is passing these days. Even though I look forward to christmas as always, its coming up a little bit too fast. Four weeks until December... Oh well.

mally.jpg