KIMONO O´CLOCK

mally.jpg

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker jakker. Og kimonoer er intet unntak., det må være noe av det mest behagelige man kan ha på seg! Og det passer perfekt i land som Marokko. Lett, luftig, comfy og passe tildekkende. En kimono er egentlig veldig praktisk å ha med seg på reise hvis man ikke har så altfor mye plass. Man kan bruke det over bikini på stranden, som kjole på kvelden med knyting i livet (hvis kimonen har en fin lengde vel og merke) og som jakke når det er litt kjølig eller man føler for å dekke seg litt mer til.

I have said it before, but I am saying it again, I just love jackets and kimonos are no exception!  It must be one of the most comfortable things one can wear and its perfect for a country like Morocco. Light, airy and practical as a cover up when you need it. Kimonos are actually my best friends when I am packing light for a travel because you can use it over a bikini on the beach, as a dress if you tie it in the waist (if the fit is long enough of course) and as a jacket if it gets cooler at night!

mally.jpg

Er ikke dette bassengområdet vakkert? Jeg skal vise dere flere bilder i et annet innlegg veldig snart. Jeg bare elsket å være her, så rolig, stille og behagelig. Etter å ha bodd i fem forskjellige riader i Marrakech lurer jeg på om denne topper listen altså, det er ikke langt unna i hvert fall.

Isn't this pool area beyond beautiful? I will show you more picture of it in another post very soon. I just loved staying here, so quiet, peaceful and comfortable. After staying in five different riads in Marrakech, this place might be my favorite. Its something special about it.

mally.jpg

Jeg vet at flere av dere er interesserte og kunne tenke dere å reise til Marrakech. Utenom å oppdatere mini guiden holder jeg på å skrive et innlegg med tittelen "Marrakech for beginners" hvor jeg prøver å samle alle spørsmålene jeg har fått og ting jeg vet mange lurer på og gjerne vil ha greie på før man reiser dit. Hvis dere kommer på noe dere lurer på så ikke nøl med å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan og inkludere det i innlegget eller i guiden. Håper dere har en deilig lørdagskveld!

I know many of you are interested and want to visit Marrakech in the future. Other than updating the mini guide, I am also currently working on a post called "Marrakech for beginners" where I am trying to include questions you have asked me and things I know that you would like to know before traveling to Marrakech for the first, if you have any questions for me or things you want to know please don't hesitate to ask and I will try to help you and include it in the post or the guide. Wish you all a wonderful Saturday night!

mally.jpg