RIAD JARDIN SECRET - MARRAKECH

mally.jpg
jardinsecret.jpg
mally.jpg
mally-2.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Riad Jardin Secret er en liten oase midt i den folksomme og hektiske medinaen i Marrakech.Stilfult, hjemmekoselig, fresht og gjennomført er bare noen stikkord som beskriver dette stedet. Alle rommene er fantastisk dekort med unike detaljer, frokosten er fargerik og smakfull og takterrassen er innbydende og stilig. Det er haugevis med kriker og kroker fylt med store deilige puter hvor du kan slenge deg ned med en kopp te i den ene hånden og en bok i den andre. Uten tvil en fantastisk riad å besøke når du er i Marrakech.

Riad Jardin Secret, a little oasis in the middle of the overwhelming and hectic medina of Marrakech. Stylish, fresh, homey and well conducted. Such a wonderful place to stay whilst exploring the heart of the city. Every room is styled with unique interior and colours that will make you want to stay forever. Their breakfast is delicious and the rooftop the perfect escape from the sun with a cup of tea in one hand and a book in the other. I definitely recommend this riad if you are visiting Marrakech!