COLORS OF MARRAKECH

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Er det én ting denne byen er så er det fargerik. Ikke bare når det kommer til kultur og menneskene, men også når det gjelder hverdagen og det man ser på gaten. Jeg har knipset noen bilder for å gi dere et inntrykk. Uansett hvor man kaster et blikk er det en eller annen form for farge som treffer øynene dine. Marrakech er en mystisk og levende by og derfor også en av mine favoritt byer. Man glemmer livet der hjemme når man er her nede fordi det er så mye som skjer. Marrakech kan på mange måter være en liten wake-up-call fordi det er så eksotisk, men samtidig ikke så langt unna Europa.

One word to describe this city, colorful. Not only the culture and the people, but the everday life and what you experience walking through this city. I have taken some pictures to show you what I mean by that. No matter where you look there is always a lot of colors and something going on. Marrakech is so vibrant and mysterious, and therefore also one of my favorite cities. One forgets the life at home when one is here because of everything that is happening. Marrakech can in many ways be a little wake-up-call because its so exotic and different, but at the same time very close to Europe.