COFFEE IN THE SHADE

mally.jpg

Ah, ingenting er som å komme inn i riaden igjen etter en lang dag ute i souken. Ta en varm dusj, ta på seg noe behagelig (ikke det at jeg noen gang går i noe ubehagelig) og sette seg opp på takterrassen med en kopp kaffe eller te. Te er jo det som er vanligst her, jeg tørr å påstå at marokkanere drikker altfor mye te. Selvom koppene er små drikker de sikkert nærmere ti glass om dagen, gjerne med en sukkerbit eller tre oppi. Jaja, smak og behag.

Ah, nothing beats the feeling of entering the riad after a long day in the souks. Taking a hot shower, jump into a comfy dress (not that I ever wear something uncomfy) and hide at the rooftop with a cup of tea or coffee. Tea is most common down here, to be honest I think moroccan people drink a little bit too much tea, not that their cups are big cause they are really tiny, but I bet they drink about ten cups each daily preferably with a bunch of sugar, oh well not my problem.

mally.jpg

Vi har byttet riad, faktisk hele tre ganger mens vi har vært her. Det er sånn man finner ut hva man liker og ikke, og for å ikke snakke om muligheten til å se og oppleve enda mer av byen. Jeg skal vise dere en del bilder av to av riadene. Fantastiske fine steder begge to som jeg kan anbefale videre til dere som har tenkt dere hit i fremtiden. Jeg holder forresten på å oppdatere Mini guiden jeg lagde etter sist gang jeg var her, så den kommer så fort den er klar!

We have moved to another riad, actually we have moved about three times. This is in my opinion a good way to discover new places to stay and explore new parts of the medina. I will show you some more photos from two of the places we stayed at that I really recommend if any of you are planning to travel to Marrakech in the future. I am btw currently updating the mini guide I made to Marrakech after I visited last time, so that will be out as soon as its done!

mally.jpg

På bildet over ser dere en typisk kosekrok på en takterrasse her i Marrakech. Akkurat som jeg skulle laget den selv. Store puter, lykter, planter og lys. Hva mer kan man ønske seg? Og på det andre bildet ser dere solnedgangen for et par dager siden. Det er så fint å stå å se utover takene her nede, man kan se så mye rart. Kattunger som leker og balanserer, folk som henger opp klessvasken, ber, griller, drikker te og danser. Marrakech du er fin på alle måter.

On the picture above you can see a typical rooftop corner, exactly how I like it. Big pillows, lanterns, plants and lights. What else could one ask for? On the other picture you can see the sunset the other day. I love watching everything that is going on at peoples rooftops, you can see so many things. Kittens playing, people doing laundry, praying, drinking tea and dancing. Marrakech you are all kinds of wonderful.