TO THE MOUNTAINS WE GO

mally.jpg

Da er kommet oss opp på fjellet og vel så det. Helt blå himmel, ikke en sky å se og ganske deilig temperatur. Akkurat passe frisk luft og mulighet for å sitte utendørs i solen uten at det blir altfor kaldt. Høstfargene her nå er forresten helt fortryllende.

We finally arrived and it feels so good. Blue sky, not a cloud to be seen and lovely temperature. Perfect to sit outside in the sun without freezing to death. The colors here now are magical.

mally.jpg

Jeg bruker hytta altfor sjeldent. Og tenker ofte på hvor merkelig det faktisk er å ha et lite hus liggende oppi fjellet i tilfelle man vil bo der en helg i ny og ne. Spesielt konsept når man tenker over det. Også er det så normalt.

I visit my cabin about twice a years, which is way too rare when you have a cute little place like this up in the mountains. The thought of just having an extra little house somewhere in case you want to stay there for a weekend or two is weird. Think about it.

mally.jpg

Hytta vår er akkurat passe hyttete. Liten, men mange sengeplasser. Iskaldt fjellvann i springen, gress på taket, tømmervegger, skigard, stabbur, stor peis, få kanaler på tven, en bekk å kjøre over for å komme inn til hytta, store vinduer med utsikt utover snøkledde fjelltopper og skiløype rett utenfor.

Our cabin is just as a cabin should be. Small, but many sleeping possibilities. Ice cold mountain water in the tap, grass on the roof, a big fireplace, just a couple of channels on the tv, a tiny river to cross when entering the property, sking possibilities right at the door step and a beautiful view of the forest and snow covered mountains tops.

mally.jpg

Det beste med å være på fjellet er roen og stillheten. Det er ikke en lyd å høre. Kun en sauebjelle i ny og ne og det kan jeg leve med. Vi har nettopp gått en tur i tidenes solnedgang og nå er vi tilbake på hytta og skal fyre i peisen, lage thai middag og drikke rødvin med dyne i sofaen. Håper dere har en finfin lørdagskveld hvor enn dere befinner dere!

The best part about being here is the peacefulness. Not a sound as far as I can here. The perfect place to be if you need to rest and escape from the city life. We just went out for a walk in the most beautiful sunset, now I am making thai for dinner and will soon crawl up in the couch by the fireplace with a blanket and a glass of redwine. Wishing you all a wonderful Saturday night!