7 TV SERIES NORWEGIANS SHOULD CHECK OUT

1. Åsted Norge. Fordi det er utrolig spennende, informativt og man kan kanskje plutselig hjelpe politiet med å løse ulike saker. De viser usensurerte bilder for å oppklare tidligere kriminelle saker. Et spennende og annerledes program!

2. Nobel. En ny spennende serie på NRK med blant annet Aksel Hennie i hovedrollen. Utrolig bra! Norsk krigsdrama som følger soldater i Afganistan, noe alle burde se!

3. Helene sjekker inn er også en dokumentarserie på NRK som jeg virkelig synes er fin! Helene sjekker inn på ulike institusjoner som blant annet i fengsel, på asylkmottak, sykehjem og hospits. Et tøft møte med virkeligheten og Norge på mange måter.

4. Spor 19. En dokumentarserie på P3.no, handler om ungdom i Norge som ikke har hatt det så lett, men som finner mye glede og støtte i å møte likesinnede på Spor 19/hjørnet på Oslo S. Rørende, sjarmerende og virkelig!

5. Hashtag, er en svensk ungdsomsserie som på noen måter kan minne litt om SKAM. Den tar for seg nettroll, konsekvenser, det å føle at man ikke blir sett og mobbing.

6. Ut av skapet, en sjarmerende gjeng fra et kollektiv som forteller om det å komme ut av skapet i en dokumentarserie på NRK.

7. Skam, sesong tre av Skam er i gang! Det er det vel ingen som ikke vet?