TOUCHDOWN BARCELONA

mally.jpg

Og vips så var man i Barcelona. Min bedre halvdel og jeg hoppet spontant på et fly til Barcelona idag tidlig. Han fikk plutselig noen fridager til overs og jeg er ikke vond å be. Har hatt lyst til å dra tilbake til Barcelona i en hel evighet, har bare vært innom her på cruise en gang tidligere og føler ikke jeg har fått sett og gjort alt jeg må. Men nå har vi endelig noen dager i denne vakre byen og dere er selvfølgelig også invitert.

And suddenly I am in Barcelona. My better half and I jumped on a flight this morning. He got some extra days off and I am always in for a spontanous trip so here we are! I have been here before but only a day or two with a cruiseship so I am very excited to see the rest of the city and explore as much as I can the next couple of days.

mally.jpg

Vi har flyttet inn i en liten leilighet i område El Born. Fantastisk koselig, akkurat som på film og akkurat som jeg liker det. Jeg saumfarte alt av leilighet og hotell sider i går kveld og da jeg holdt på å gi opp dukket denne lille perlen opp. Det var ingen cookie, det var et tegn. Så nå her er vi da, i en hjørneleilighet med tre balkonger, murvegger, doble dører og en stor myk seng. Ah Barcelona du sjarmerer meg.

We have moved into a little apartment in the area El Born. Extremely charming, almost like a perfect movie set, exactly how I like it! I looked all over the internet last night searching for the perfect place to stay and couldnt find anything. And suddenly this little pearl showed up, it wasnt a cookie it was a sign! So now we are here, in a corner apartment with tree balconies, brick walls, double doors and huge comfy bed. Ah Barcelona, I think I am in love with you.

mally.jpg

Vi har brukt den første halve dagen vår på å utforske nabolaget, vandret gatelangs og siklet på alt fra fruktboder til vinkjølere, snertne blomsterbuketter og klær som jeg aldri har planer om å kjøpe. Nå kom vi endelig tilbake til leiligheten med posene fulle av mat. Vi lager vår egen tapas og drikker vin på balkongen i kveld, jeg er sliten og jetlagged og trenger en god natt søvn før flere deler av Barcelona skal få vise seg frem. Hvis noen av dere har Barcelona tips, fyr løs! God natt og Happy Halloween!

We have spent the first half day exploring the neighbourhood and drooled over everything from fruit stalls to wine coolers, cute flowers and clothes I will never buy. We just got back with our shopping bags, consisting of food. We are planning a cosy night at our balcony with wine and home made tapas. I am exhausted and jetlagged, so I need a good night of sleep before we are off to explore more of what this beautitul city has to offer tomorrow! If any of you have Barcelona tips, dont hesitate!  Good night and Happy Halloween!

mally.jpg