PURA VIDA BREAK

mally.jpg

Stoppet for en liten snack og kaffepause på Pura Vida, en smoothie og kaffebar som ligger nesten helt nederst på South Beach. Da vi hadde båt her tidligere på marinaen rett borti veien var dette mitt stamsted. Kun et par kvartaler å rusle for tidenes beste acai bowl, no kidding!

Stopped for a little snack and coffee break yesterday on a smoothie and coffee bar called Pura Vida. Its almost all the way at the end of South Beach, it used to be my go-to place for breakfast when we had a boat at the marina only a couple of blocks away.

mally.jpg

Acai bowlen er over gjennomsnittlig god tør jeg å påstå. I går bestilte jeg en med peanøttsmør inni og cacao nibs på toppen, yum! Vi delte også en gluten free platter, bestående av hummus, grønnsaker, salte crackers og guacamole. Perfekt fuel mellom slagene!

The acai bowl they have is one of the best I have ever had to be honest. Yesterday I ordered one with peanut butter and cacoa nibs as well, yum! We also shared a gluten free platter consisting of hummus, veggies, salty crackers and guacamole. Perfect mid day fuel!

mally.jpg

Vi har ikke mange dagene igjen her nå og det svir i kroppen. Jeg vil ikke reise, jeg vil være her! Men det blir forhåpentligvis ikke så altfor lenge igjen før jeg skal tilbake. Det kan jeg bare ikke la skje. Litt usikker på hva denne dagen vil bringe, men det kan dere jo titte innom senere for å se. I mellom tiden prøver jeg å være flink til å oppdatere Insta story (det er det det heter ikke sant?). Vi snakkes senere, ha det fint så lenge!

We dont have many days left here now and it hurts, I dont want to leave. I gotta find a way to get back here sooner than later. Dont know what we are doing today, you might as well stop by later to see. In the meantime you can check out my Insta story (thats what its called right?). Talk to you later!