SUNDAY TREAT - THE SALTY DONUT

mally.jpg

Da jeg var på middag hos kusinen min her om dagen hadde hun kjøpt inn veganske og glutenfrie donuts fra en ny og spenstig cafe i Wynwood. Snakk om heldig! Ikke bare så de super freshe ut, men de smakte virkelig helt himmelsk! Så da var det ikke noe tvil, jeg måtte sjekke det ut og gud så glad jeg er for at jeg gjorde det!

When I had dinner at my cousins the other night she had bought me some super delicious vegan and gluten free donuts from a popular donut places in Wynwood. I was in heaven, not only were they looking fresh and delicate, but they tasted amazing!  There was no doubt, I had to check it out!

mally.jpg

Donutsene dere ser over er alle glutenfrie og veganske unntatt den i oreo stil nederst i hjørnet, den er bare glutenfri. De andre er av smaken sweet potato pie og er noe av det mest smakfulle, søte og deilige jeg har smakt noen gang!

The donuts you see above are all gluten free and vegan exept of the one with orea taste, that is only gluten free. The other ones are sweet potato pie flavored and it was beyond delicious! One of the best donuts Ive ever had!

mally.jpg

The Salty donut er en utrolig kul donut cafe, som kun selger donuts de selv lager i cafeen basert på ordentlig kvalitets ingredienser. De har også en super god og spenstig kaffe meny som bør prøves. Jeg stod i kø i 45 minutter for denne esken med donuts og det var selvfølgelig verdt det. Man må regne med kø her sånn er det bare. Og cafeen er kun åpen 11 - 18 fredag-søndag så lenge de ikke er utsolgt.

"The Salty Donut is an Artisanal Donut Shop & Coffee Bar focused on chef-made, small-batch craft donuts using nothing but the highest quality ingredients and making EVERYTHING in house!"  I waited in line for 45 minutes and it was totally worth it. The Salty Donut is only open from 11 am-6 pm Friday-Sunday and close when they sell out.

mally.jpg

På bildet over ser dere også donuts med bacon, nutella, sjokolade og nøtter. De har en haug med ulike og interessante smaker som er verdt å prøve. De har også en egen med rosa glasur og rosa sløyfe denne måneden.  Morsomt med en super amerikansk og annerledes dessert oppelvelse. Du finner The Salty Donut i Wynwood, (50 NW 24th St. #103 Miami, FL 33127).

On the picture above you see donuts with bacon, nutella, chocolate and nuts. They have so many different and intersting flavors. This month they also have one with pink glaze and a pink ribbon. Its fun with a super american dessert experience for us norwegians. You find The Salty Donut in Wynwood, (50 NW 24th St. #103 Miami, FL 33127).