GOOD MORNING MIAMI

mally.jpg

God mandag og god morgen fra Miami! Elsker at tidsforskjellen gjør at jeg våkner super tidlig helt av meg selv og derfor kan se på soloppgangen hver eneste morgen uten å være altfor trøtt. Den første morgenen her drar vi alltid til stranden i syv tiden med kaffekoppen i hånden for å se solen titte opp fra ingen steder og farge himmelen oransje. Den beste starten på dagen etter min mening. Er vi ekstra heldige ser vi delfinene leke nærme strandkanten og går vi bort helt på tuppen av stranden kan vi også en gang i blant skimte en hai eller to!

Happy Monday and good morning from Miami. I love how the time difference makes we wake up super early without being tired at all, so I can watch the sunrise every day! The best way to start the day if you ask me. Our first morning here we always bring a cup of coffee over to the beach to watch the sunrise. If we are extra lucky we can watch the dolphins play in the waves close to the beach or even better spot a shark or two from the south end of South Beach.

mally.jpg

Jeg er fortsatt ekstremt mett etter middagen i går kveld. Vi var ute på en latino cafe og spiste cubansk mat med noen familie venner. Det er alltid så mange vi må se og møte når vi er her så det blir often en haug med middager på rad. Veldig koselig og litt slitsomt. Maten var upåklagelig, så mange smakfulle retter etter hverandre i en uhøytidelig og avslappende atmosæfære, det er det lenge siden jeg har hatt! Sangria, plantains, bønner og ris, cassava chips, supper, yuca og mye mer! Jeg er usikker på om jeg noen gang kommer til å bli sulten igjen..

I am still super full after last nights dinner at a latino cafe. We went out with some family friends, always a lot of people we have to meet while we are here. Super fun and also a little bit hectic, the dinners are lined up. We had cuban food and it was amazing! We are talking sangria, plantains, beans and rice, cassava chips, soups, yuca and so much more! I wonder if I will ever get hungry again...

mally.jpg

Nå skal vi snart ut å spille badminton tro det eller ei. En aktvitet jeg elsker å gjøre, men aldri gjør. Det er vel kanskje den eneste sporten jeg ikke har gått på som barn! Vi snakkes senere idag, skal vise dere noen deilige donuts!

Now we are soon going out to play badminton, believe it or not. An activity I love doing, but never do. It might be the only sport I didnt try out as a child. Talk to you later today, going to show you some very delicious donuts!