WINTER

mally.jpg

Årets første snø har falt, kanskje til og med fjor årets også. Ny myk og frisk snø som ga oss en etterlengtet og altfor forsinket julestemning. Som en god venninne av meg sa, så blir lystene for dagen noe helt annet når man våkner opp et annet sted. Man har ikke lyst til å gjøre de tingene som er hjemme, hodet er på en helt annen planet. Stillheten som omfavner hytta er magisk. Setter man på kaffetrakteren er det den eneste lyden som høres, enten er tømmeren ekstremt lydtett eller så finnes det ingen ski entusiaster for øyeblikket. Det siste skremmer meg, Northug kan jo ikke skøyte av gårde for alltid?

mally.jpg

Denne juleferien har jeg sjekket av både langrenn og snowboard under kategorien vinter aktiviteter, nå står bare skøyter igjen. Som den nordmannenen jeg er så må jeg innom diverse vintersporter før jeg kan legge lua på hylla. Kjenner jeg meg selv rett er jeg på vei sørover om ikke så innmari lenge så fint å riste av seg litt snø før den tid.

mally.jpg