7 WAYS TO BOOST YOUR MOOD

1. Change your diet: Kosthold har uten tvil mye og si på humør og hvordan man føler seg. Det går begge veier. Er du manisk sunn så trenger du noe skikkelig godt for å komme i bedre humør og er du langt fra sunn så føler man seg bedre etter et grønt og fint måltid.

2. Call a friend: Går du å irriterer deg over noe eller rett og slett ikke vet hvorfor du er i dårlig humør. Ring en venn, det vil hjelpe deg til å føle deg bedre. Alltid deilig å snakke ut, eller snakke med noen som får deg til å tenke på andre ting.

3. Work out: At trening gjør deg lykkeligere er jo faktisk påvist. Gjør en eller annen form for fysisk aktivitet og det vil booste humøret. Ingen har noen gang angret på en treningsøkt!

4. Spend time with animals: Dyr er på mange måter terapi. Hvis man er litt nedfor så hjelper det på mange måter og omgås med dyr. Ingen intensjoner bare kos!

5. Make a playlist: Lag en spilleliste med sanger som gir deg lyst til å danse, ingen tvil om at lystig musikk får alle i bedre humør! Det hjelper også å lage en spilleliste før trening, det kan få deg opp og ut!

6. Be creative: Fargelegg, spill et instrument, skriv, gjør et diy prosjekt eller finn på noe som holder deg opptatt og får tankene på andre baner.

7. Plan something: Å ha noe å glede seg til er utrolig viktig! En reise, et møte, en avtale, en kinodate, et måltid, en seriestart, en jentekveld. Hva som helst! Fyll kalenderen og planlegg!