NEW YEAR, NEW SHOES

mally.jpg

Kom over disse skoene for en stund siden, men lot være å kjøpe de fordi jeg selv ikke synes det var nødvendig. Poeng til meg. Men så skjedde det. Romjulssalget og den altfor enkle måten å shoppe på. Klikk. Klikk så var de mine. Men nå har jeg i hvert fall hatt litt tid på meg, så nå kan jeg faktisk argumentere for kjøpet. 1. de var på salg. 2. det var halv pris. 3. jeg har hatt lyst på dem en stund. 4. jeg orker ikke tanken på å se addidas skoene mine på et eneste bilde til. 5. de kommer godt med på neste reise. 6. nå slipper jeg å gå barbeint. 7. gode sko er viktig. Jeg har ikke prøvd dem... Jeg trengte egentlig noe helt svart og anvennlig, som går til alt og man ikke blir lei av også ender jeg opp med et par harry cowboy lignende bestemor sko. Hvis du er som meg så finner du dem på Zara sitt salg online.