SEPTEMBER ISSUES

mally.jpg

Da var høsten her, plutselig! Alle sesonger kommer brått, uansett hvor forberedt man er.
Rart det der! Når vi ikke har fått servert en ordentlig sommer så kan vi like godt gå i gang
med høsten spør du meg. I stedenfor å sutre over regn, vind og grått vær, la oss pakke oss
inn med strikk, rufsete jakker og spise varme vafler og drikke te! Det er i hvert fall planen
min for denne helgen. Den friske norske luften føles alltid bra i kinnene og lungene når man kommer hjem fra klamme, støvete reiser. Nå skal jeg snu meg rundt og stappe bomull i putetrekkene jeg kjøpte med meg hjem før jeg skal sy dem igjen. Marokkanere pleier tydeligivs å ha sommerklærne sine i putene om vinteren og vinterklærne som innmat om sommeren, interessant. Kjipt om man skal ut å reise og vil ha med sommerkjolen som befinner seg i en av de fem putene i sofaen... Jeg tror jeg går for bomull jeg! Jeg har forresten en hel haug med fargerike bilder som kommer på løpende bånd senere idag! Ha en deilig lørdag!