GET OUT, GET LOST

mally.jpg
mally.jpg

Marrakech befinner seg under et flyvende teppe av støv og historie, som strekker seg fra spirene på minaretene i sør til Atlas fjellene i nord. Byens mange tak er tunge med fortellinger man bare kan drømme om å få skrive ned. Parabolene på takene er det første øyet legger merke til i det man kaster blikket over tak toppene. Skydekket som dannes om kvelden men på en eller annen måte gjør seg usynelig på dagtid, skaper en effekt på byen à la filteret sepia. Souken er et virvar av gater som virker kastet sammen for å lure og kanskje til og med fange deg. La deg fange, gå deg vill, spør deg frem og føl deg videre. Det er sånn man lærer, sånn man opplever og sånn man blir rik av å reise. Det er ofte slik at de mest ubehagelige opplevelsene fra reiser er det som blir husket og igjen fortalt. Hvis du har mye å fortelle når du kommer tilbake fra eventyr, ja da har du hatt det fint. Jeg velger å tro at uventede ting både upassende og fine skaper minner og er med på å forandre og forme deg til det bedre.

mally.jpg
mally.jpg