HALLWAY

Enorme hvite søyler strekker seg side om side langs korridoren. Gulvene som er dekket med mosegrønne og hvite mosaikk fliser danner et naturlig og eksotisk preg i denne gangen hvor lianene slynger seg dominerende over gelenderet hugget ut i tre. I et lite øyeblikk får jeg følelsen av at jeg er på besøk i et slott hos en mystisk arabisk prinsesse og at jeg har gått meg vill i et av hennes mange gjesterom.

mally.jpg

Jeg slenger meg ned i en stor rød, fløyels sofa og lener meg inntil veggen av gigantiske stripete puter i silke. Over meg henger en marrokansk lampe i glass og sølv detaljer, med fargerike vinduer som lar lyset reflektere ut i en rekke regnbue aktige stråler, som du bare finner i kirkevinduer. Lengts bort i gangen lent mot den store beige kalkede veggen står en enorm diger peis plassert. Foran peisen står to stoler i skinn, et bord med vakre utskjæringer og en lampe med høye gull bein. På bordet ligger Vogue Espana. Jeg tar forsitkig opp bladet og skvetter brått i det jeg kjenner en klam arm på skulderen. "Good morning mademoiselle, would you like some tea?" Jeg svelger svaret i forskrekkelse over servitørens manglende fortenner og før jeg rekker å takke forsvinner han snublende rundt stabelen med ved og persiske tepper. Samlingen av svetteperler i pannen hans etterlater han i en dam på de store røde leppene til Adriana Lima foran meg. Det ser ikke ut som hun bryr seg stort, så jeg lukker bladet og går.