ITALIAN COASTLINE

mally.jpg

Vel fremme i Riomaggiore, en av de fem byene som utgjør Cinque Terre. Fargene her er til å rødme av. Det oser kjærlighet i bakgatene og jeg kan ikke tenke meg et bedre sted å være akkurat nå. Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som føler at Instagram har vært en eneste stor reisekatalog for Italia de siste månedene! Men det er jo ikke så rart når uansett hvor du lar blikket vandre så ser alt ut som et maleri. Kveldens solnedgang var så vakker at jeg ikke klarte å ta øynene mine fra den. Hadde det ikke vært for den friske kalde vinen fra gården oppi åsen, så hadde jeg sittet pal med åpen munn og nistirret til solen forsvant i horisonten. Hvorfor er solnedganger så fine? Hvorfor setter vi bare pris på solen når den er på vei opp eller ned? Sånn føler jeg egentlig at det er med alt. Man tenker mer over ting når de kommer og går, og glemmer de litt når de er her! Sett pris på det du har akkurat nå, før du vet ordet av det, kan det være borte. Og med det svelger jeg det siste av isen min før den smelter bort i fanget mitt her i en steintrapp i Italia.

mally.jpg