IN BETWEEN SEASONS

Flere enn meg som var oppe i natt for å se måneformørkelesen? At neste gang dette skjer så er jeg i førti årene var grunn nok til å komme seg opp av sengen i firetiden. Sannsynligheten for å møte på en innbruddstyv var større enn å se selve månen. Ingen av delene skjedde og jeg falt tilbake inn i drømmeland ti minutter før resten av gjengen fikk se en liten bit av den oransje skikkelsen bak en sky. Humret litt for meg selv da astrologene spratt opp og ned i ekstase på nyhetene igår, kjipt at det går så lang tid mellom hver hendelse når dette er det man bruker livet sitt på!

mally.jpg

Kaffen min er lunken og kofferten tom. Løper rundt og samler tingene mine til en liten reise som går av stabelen imorgen lenge før solen står opp. Gleder meg til varmegrader og fargerike omgivelser igjen. Er fult klar over at gradestokken her hjemme ikke har bikket over på minussiden, men idag tidlig var det faktisk ganske mye kaldere enn det så ut som! Solen skinte, men det var bare fem grader da jeg stod opp! Nå drar jeg sørover sammen med resten av spurvene, vurderte å skrive duer, men de lukter så vondt. Vi snakkes fra en eller annen riviera!