INTO THE WOODS

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Startet dagen med en aldri så liten tur i skogen. Jeg elsker å gå tur når det pøsregner. Det har noe å gjøre med at hvis man vet at man kommer til å bli søkkvåt og kler seg for det, så er det bare deilig! Jeg er av de som foretrekker enten eller vær. Hvis det først regner, vil jeg helst at det skal pøse ned fremfor å duskregne. Noe av det beste med å være ute i naturen ,er følelsen man får når man kommer inn igjen. Å få varmen i kroppen, lage seg noe deilig å spise og kjenne at den friske luften gjør godt for hodet. Jeg har lovet meg selv å benytte meg av den norske friske naturen og årstiden vi går inn i nå, mens jeg ennå befinner meg i landet. Høsten er så fin og koselig som man gjør den til selv. Den bør ikke nødvendigvis være mørk og trist, lyskildene kan man selv lage ved hjelp av stearinlys, peis og mennesker som vil deg vel.