FALL OUT

mally.jpg

Etter å ha sittet og stirret ut av vinduet på menneskene som har trasket forbi med store skjerf, strikkejakker, boots og til og med lue har det faktisk gått opp for meg at sommeren er over for i år. Jeg trodde jeg var klar for innetid ved peisen med bok og kakao. Men sannheten er at jeg foretrekker dette når jeg selv oppsøker det, som for eksempel på fjellet. Det positive er at jeg nå endelig kan ta frem jakkesamlingen min. Jeg har nemlig en ting for stygge jakker. Ja, du hørte riktig. Jeg har en tendens til å kjøpe jakker som er så stygge at jeg selv synes de er fine. Dere kommer til å skjønne hva jeg mener hvis dere følger meg utover høsten. Jeg foretrekker å fly til varmere strøk når snøen kommer, men når jeg befinner meg i vinterland beveger jeg meg ikke utendørs uten å være omfavnet av noe som like godt kunne vært et kostyme. Jeg ønsker høsten velkommen i den mykeste jakken i samlingen.