WAKING UP TO THIS IS A BLISS

Det er helt stille, ikke en lyd er å høre og jeg nyter det. Jeg tråkker forsiktig ut av den doble tredøren som leder inn til rommet vårt. Noen små fugler tripper rundt på de store håndvevde teppene som ligger langs gangen og peker mot trappen ned til det lille bassenget. Jeg knyter den oransje silke morgenkåpen, tar boken under armen og rusler ned.

mally.jpg

Da jeg kommer ned står teen allerede på bordet, det dufter varmt og søtt av den skinnende sølvkannen og jeg blir møtt med smilerynker og store varme brune øyne, i det jeg setter meg ned med tærne i vannet. Oliventreet henger over meg og jeg spotter en moden appelsin på treet vis a vis. Jeg får teen servert i vannkanten og et brett med små tørre kaker settes ved siden av meg. Hadde det ikke vært for allergiene hadde de vært slukt for lengst.

mally.jpg

Jeg trekker pusten dypt, tar en slurk chai og åpner boken min. Stillheten blir brått revet fra meg da det bryter ut et skrik fra en skurrete megafon. Da var dagen i gang for alle. God morgen Marrakech, pliktene kaller!

mally.jpg