AIRPORT SITUATION


Folk stresser av gårde slitne, energiske og eventyrlystne. En gutt i seksårsalderen overlesser en flyvertinne med spørsmål mens han fikler med "jeg reiser alene" skiltet som henger rundt halsen hans i en altfor lang tråd. En eldre tysk dame balanserer et glass Chardonnay og et altfor klissete wienerbrød, mens en vakker ung asiatisk jente ruller forbi med en rosa glitrende Frozen koffert slurpende på noe som ligner på en dobbel frappuccino med krem.

mally.jpg

Reiselysten tar som oftest overhånd og idag beveger jeg meg til et sted jeg aldri har vært, men alltid har hatt lyst til å besøke. Fargene er magnetiske og jeg trekkes mot dette eksotiske stedet nord i Afrika. Jeg er klar for klamme dager i mystiske bakgater, markeder og teselskap. Jeg har gjort min research og har en hel haug med ting jeg vil se og oppleve de neste dagene. Det er bare å bli med!

mally.jpg