(R)AWESOME

Vi har alle hørt om rawfood dietter og diverse produkter man kan kutte ned på for å erstatte andre ingredienser og tilfredstille søtsuget med et sunnere altnerativ. Jeg har vært litt skeptisk til å spise "sjokolade" når det jeg egentlig har lyst på er vanlig sjokolade. Men med allergier har man veldig sjeldent et valg, man er nødt til å oppsøke andre alternativer og finne løsninger på mat problemer på andre måter og det har jeg med årene fått skikkelig dreisen på. Heldigvis!

Når jeg blir fysen på noe godt, gjelder det å være kreativ! Idag disket jeg opp med noe jeg har blitt veldig glad i, Coco choco crunch som jeg så fint kaller det! Alt du trenger er en stavmikser, kokosmasse, cocosa, kakao og dadler. Jeg gjorde som jeg som oftest pleier, tok det på øyemål og vips så hadde jeg tidenes mest yummi snacks!

Coco choco crunch:
1 ts cocosa
1 ss kakao
2 ss kokosmasse
5 dadler

Jeg ble litt ivrig og spiste med skje ut av miksmasteren. Men etterpå fant jeg ut at det var enda bedre som topping på yoghurt med jordbær! Og jeg kan tenke meg at det smaker like godt, hvis ikke enda bedre på vanilje is! Enjoy!

mally.jpg