MY SUMMER READING LIST

mally.jpg

Sommeren er tiden på året hvor jeg leser mest, uten tvil. Bokhandelen fylles opp med bestselgere i kategorien "kjøp en bok og få bok nr to til halv pris", da er jeg solgt! Bøker er dyrt, men helt klart noe jeg liker å bruke penger på. Det er kunst, dekor, inspirasjon, visdomsord og  en utdanning på 300 sider til rundt 150 kr. Hvilke bøker jeg leser varierer veldig, jeg liker så klart fine omslag som de fleste andre jenter og plukker ofte med meg de såkalte jentete "strand bøkene" og sluker de en etter en under parasollen i solsteken. På ferie skal man ikke måtte konsentrere seg, det er deilig å lese bøker man lett kan leve seg inn i, men samtidig kunne legge den fra seg for å ta en dukkert. Jeg er også veldig begeistret for reiseskildringer, historier som utspiller seg under andre verdenskrig og bøker med faglig innsikt innenfor mitt interesse område. Tidligere i sommer kjøpte jeg flere bøker som jeg har planer om å ha lest ferdig i løpet av sommeren. Jeg kommer til å anbefale de av dem jeg synes dere også bør lese!