CZECHING OUT PRAGUE

For en fin by! Det er lenge siden jeg har vært et nytt sted med så vakker arkitektur! Hver bygning, hvert hjørne, hver cm av denne byen har sjarm! Jeg kan vandre i timesvis i disse gatene og forstår nå hvorfor byen kalles Europas hjerte. Rød takstein, kanaler, slott, katedraler, pir, torg, bakerier, boder, svaner, balkonger, blomsterkasser, broer, lemonader og fortausrestauranter er noen ord som oppsummerer Praha og mine to siste dager.

mally.jpg

Har alltid hatt lyst til å reise hit, og jeg skal helt klart tilbake! Det eneste jeg kan klage på utenom de altfor mange ferske fristelsene i bakeriene på hvert hjørne, er mangelen på engelsk kunnskaper hos enkelte i service bransjen og småunger på segway.

mally.jpg

Solen skinner, gradestokken bikket nettopp 35 grader og ingen skyer på himmelen så langt øye kan se. Nå er det tid for en kokos og sitron gelato akkompagnert med en iskaffe!