ROADTRIP ROUNDTRIP

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Å komme seg bort fra byen og sivilisasjonen er godt noen ganger, er det noe jeg har lært av å bo i stor by så er det det. Man slapper mer av enn man tror omringet av natur og det er godt for hodet og koble litt av i blant. Alt jeg ser er fjell og grønn skog og alt jeg hører er sauebjeller i det fjerne. Passer meg midt i blinken akkurat nå. Idag stod vi opp tidlig og dro på en aldri så liten roadtrip tur-retur Trollstigen. Jeg er en mester i å utforske andre land og fremmede steder, men har litt å jobbe med når det kommer til Norge. Det tror jeg kanskje flere kan kjenne seg igjen i? Har vært endel rundt i Norge og sett mye fint, men føler det bør utnyttes enda mer med verdens fineste natur rett utenfor dørstokken.