FLOATING ABOVE THE CITY

mally.jpg

Byen som aldri sover sier de. Byen som alle vil besøke. Byen som forhåpentligvis holder seg over vann noen år til. Tett i tett bor de, menneskene på denne øya. Et mylder, et mas, et pulserende liv. Hun går hjem fra jobb, han har nettopp begynt. Aldri stopp, aldri pause, vi kjører på. Alle har en plan, et mål, en drøm, en ide. Vi passerer hverandre, det er så vidt det går. Du reiser deg opp, han setter seg ned. Hun går av, du går på. Det er plass til en til, det er alltid plass til en til. Du tenker ikke over bråket, lydene og lyset, men så fort det er stille, stopper du opp å føler at noe er galt. Døgnet har akkurat nok timer, tiden går fort. Du stod nettopp opp, men nå må du legge deg, for du skal snart opp igjen. Vi er synkroniserte og høflige, men det er det. Inkluderende, pratsomme, men nok er nok. En by hvor menneskene har dårlig tid, men får gjort mer enn noen andre mennsker noe annet sted.