YOU GOT TO SEE THIS: PRETTY, PINK AND PLAYFUL

mally.jpg

Har dere sett denne filmen? Den er så spesiell at jeg nesten ikke tør å anbefale den til hvem som helst. Produksjons designet er helt fantastisk! Dere fikk vel forhåpentligvis med dere at den fikk Oscar for det! Noe så merkelig, sukkersøtt og historisk på en gang! Kjøpte boken om historien bakproduksjonen av filmen. Jeg synes det er så interessant å se hvordan folk kan ha en så surrealistisk ide og faktisk få det ned på papir og klare å fremstille hvordan de faktisk ser for seg historien! Grand Budapest Hotel er ikke en film for alle. Den er sær, detaljert og frekk på sin egen måte. Jeg var veldig fascinert da jeg så den, men var ikke helt sikker på om jeg faktisk likte filmen med en gang. Men etter jeg lot den synke inn litt så fant jeg ut at jeg elsket den!  Produksjons designet i filmen, er til å ta av seg hatten for, noe så kult!