7 GIFTS FOR THE HOSTESS

1. Blomster: Den klassiske gaven til verten som alltid er hyggelig å få, men husk at man fint kan gi en kaktus, en potteplante eller en urte også. Ekstra hyggelig er det å gi noe som passer til årstiden, spesielt nå som det er jul.

2. Bøker: En roman er alltid personlig og hyggelig å få, i hvert fall nå som juleferien nærmer seg. Ellers er kokebøker, fargeleggingbøker eller interiør, mote og reiseblader også stas.

3. Hjemmebakst: Både å gi bort og få noe som er hjemmelaget er ekstra koselig. Her er det bare fantasien som setter grenser. Hjemmelaget granola, knekkebrød, syltetøy, konfekt eller kanskje favoritt desserten til verten?

4. Party effekter: Servietter, sugerør, engangskamera, partyhatter og andre party effekter er moro å ta med seg i selskap. Spesielt glitrende ting med morsomme sitater som tar seg godt ut på bilder! Lager alltid god stemning!

5. Drikke: Vin er alltid hyggelig å få, men alkoholfri drikke er like hyggelig spør du meg. Jeg elsker å få eplemost for eksmpel, ekstra hyggelig i en delikat flaske, økologiske varianter er et pluss!

6. Olje og krydder: Olje, balsamico, himalayasalt eller eksotisk krydder fra reiser er kult å få. Man kan for eksempel også legge ved en oppskrift eller et forslag til hva det kan brukes til.

7. Selvpleie: Neglelakk, ansiktsmaske, håndkrem eller badeskum er både personlig og deilig å få. Generelt ting man alltid får bruk for, men som man kanskje sjeldent prioriterer og kjøpe til seg selv.