MAKE A WISH

Klipp håret. Ta et glass vin. Les en bok. Løp en tur. Ta et varmt bad. Stå opp tidlig. Jobb hardt. Vær tålmodig. Spis sjokolade. Dans til langt på natt. Vær en god venn. Inviter på middag. Gi bort gamle klær. Skriv lister. Reis et sted alene. Lakk neglene. Ta bilder, masse bilder. Fyr i peisen. Vis respekt. Hør på musikk. Kjøp flybilletter. Prøv yoga. Send et postkort. Bli kjent med nye fjes. Kjøp noe nytt. Tenn lys. Plukk blomster. Se på film. Gråt. Vær ærlig. Lag brownies, spis deigen. Vær sterk. Gi komplementer. Trekk frisk luft. Drikk masse kaffe. Le. Jobb frivillig. Lær et nytt språk. Følg drømmen. Gjør så godt du kan. Vær deg selv.

mally.jpg

Nyttårsaften har aldri vært min dag, jeg har blitt truffet av raketter opptil flere ganger enn jeg har hatt en velykket feiring, blant annet i skulderen så boblejakken begynte å brenne og i låret så nylonstrømpene smeltetinnover ihuden. Da jeg feiret noe som skulle være en romantisk nyttårsaften i Paris ble jeg matforgiftet og ranet. I fjor hadde jeg en veldig hyggelig kveld til tross for at jeg ikke kunne nyte en dråpe alkohol med tanke på et nylig inngrep i magen, men fikk så klart omgangssyken så fort klokken bikket tolv. Ønsker dere alle allikevel en kjempe fin feiring i kveld og alt godt i det nye året som vi er på vei inn i. Håper 2016 blir året vi alle har ventet på. Takk for at dere titter innom her hver dag, det betyr mye mer for meg enn dere aner. Lover hyppigere oppdateringer, flere bilder og bedre kvalitet i året som kommer. Make a wish, Happy New Year!