7 GAMES FOR YOUR NEW YEARS EVE PARTY

1. GJESTE SPILLELISTE: La gjestene dine lage hver sin spilleliste og gi dem en time hver av kvelden til å lage best mulig stemning!

2. BREV TIL DEG SELV: Del ut et brevark og en konvolutt til hver av gjestene og la dem skrive et personlig brev til seg selv som de limer igjen og adresserer. Verten sørger da for å sende brevet til gjesten i slutten av året som ringes inn.

3. SPILL: "JEG HAR ALDRI BINGO": Print ut blanke bingobrett og fyll ut rutene med tall. Del ut et brett til hver av gjestene og lag en liste med jeg-har-aldri påstander til hvert av numrene slik at rutene kan krysses av ettersom folk har gjort diverse.

4. THE BESTE OG DET VÆRSTE AV 2015: Lag en liste over de værste og beste hendelsene som har skjedd i 2015, både personlige og offentlige kan inkluderes.

5. QUIZ: Jeg elsker å lage quiz, det morsomste er å ha de mest tilfeldige spørsmålene i alle mulige kategorier. Alt fra hvor mye veier en tiger til hvem som vant Idol og ukjente hovedsteder. Sørg for å ha en premie klar til vinneren!

6. MIMELEKEN: Lag lapper med tilfeldige hendelser fra året som har gått og putt lappene i en skål. La så en etter en mime en hendelse fra året som har gått og la de andre gjette.

7. PLANLEGG 2016 SAMMEN: Er dere en god vennegjeng som feirer årets siste dag sammen? Legg så planer for året som kommer. Kanskje en hyttetur, en festival eller en jentetur til en storby? Det er både viktig og gøy å ha noe å glede seg til!