MOUNTAIN DELIGHTS

mally.jpg

Etter late juledager hjemme har vi endelig kommet oss opp på fjellet. Snøen kom til hovedstaden i det vi bestemte oss for å oppsøke den. Det er herlig å kjenne på roen og fjelluften her oppe, et etterlengtet pust i bakken. Det blir deilig å komme seg ut på ski både bortover og nedover, men til min store overraskelse var det ikke mye løyper å skryte av her. Det skremmer meg litt at det ikke er snø å finne på fjellet i en av verdens nordligste land nå som det er vinter. Det er så vidt et lag med hvitt på bakken og trærne her eier bare rim.

mally.jpg

I bagen opp hit pakket jeg med meg alle bøkene som lå under treet i år, jeg har akkurat begynt på Birøkterens datter av Santa Montefiore, skal holde dere oppdatert om bokanbefalinger hvis det er ønskelig? Ellers går det i store mengder kakao med krem og selvfølgelig Monopol. Vet dere om det finnes NM i Monopol? I så fall meld meg på, jeg vant nemlig over hele gjengen for fjerde året på rad. Finnes det noe deiligere enn å knuse kjepphøye familiemedlemmer som er så dumme at de vedder et helt nytt kamera imot at jeg vinner i år igjen? Neppe.