HOME MADE

Jeg er veldig lite glad i å følge oppskrifter, hvis jeg finner en oppskrift til noe jeg vil lage hender det som oftest at jeg kutter ut ditt og datt, rett og slett fordi jeg bare ikke orker å følge boka. Jeg liker å lage min egen vri og tilsetter ofte ting som ikke står i oppskriften og tar bort ingredienser jeg ikke vil ha med. Litt usikker på hvorfor jeg holder på sånn, men med litt flaks så blir det ofte ganske godt allikevel. Jeg kom over en oppskrift på Sjokolade Praliner her om dagen, siden den var kort og enkel var den perfekt å lage mens pepperkakene stod i ovnen.

mally.jpg

2 ss Cocosa
1 ss Kakao
1 liten moden avokado
100 gram sjokolade

Alt du trenger å gjøre er å smelte sjokolade og cocosa hver for seg, mose avokadoen i en blender og tilsette kakaopulveret. Alt skal blandes i en bolle og settes i kjøleskapet i 30 min. Da det hadde gått en halvtime tok vi dem ut og puttet massen i noen små hjerteformer og satte dem i kjøleskapet i 30 nye minutter. I oppskriftet stod det at man skulle rulle dem til kuler, men hjerter hører med til jula, så da ble det sånn! Skikkelig godt var det, helt klart noe man kan gi bort i julen, men husk at de må ligge kaldt!