7 PEOPLE YOU WILL MEET ON THE 31 GRORUD BUS

1. Fjortenåringen som kunne ønske hun var atten. Parajumper, Acne skjerf, juicy slengbukser, langt hår og Mulberry veske som er formet etter skolepcen.

2. Han som alltid sitter der som du aldri ser fordi han ser ut som alle andre. Han kommer på ved Telenor med dress, lakksko med «det er skittent ute idag» trekk og en halv sporty skinnende ny allværsjakke han fikk til jul av svigermor.

3. En eller annen gutt med headsett, snus og «washed look jeans» som har sovnet på bussen fra Grorud til Snarøya. Han blir stående på endeholdeplassen og vente til bussen skal kjøre tilbake til Grorud, for så og sovne, og måtte gjøre det hele om igjen.

4. En filipinsk ung jente med smittende smil og vennlige øyne. Enten med en venninne gjeng av samme opprinnelse eller to små barn med sjokoladebart og refleksvest.

5. En eldre frue med permanent, gammelrosa avflasset leppestift og vesken godt plantet på fanget. Sitter helst helt foran i bussen og reiser seg opp for å gå av fire stopp før nødvendig.

6. En ung jente med x-tights og lang hestehale, smellende på en tyggis med iPhone proppene i øret, klar for å hoppe av på Lysaker og traske opp mot Elixia CC-Vest.

7. En altfor solbrun guttunge for en regnværsdag i november, slentrende inn på bussen som han tar som en selvfølge at venter. Skal til å validere billetten, men tok i en feiltagelse opp solkortet. Kaster seg ned på bakerste rad så fjærene fra Canada Goosen reiser seg, tar hendene gjennom håret før han tar opp Statoils sjokolade boller «ta 3 for 2» som setter sine spor i reggisen.