IN BED

mally.jpg

God morgen og god mandag! Helgen var plutselig over, og nå er vi jo godt inne i november allerede! Ikke lenge til vi kan begynne å telle ned til jul sånn på ordentlig. Helgen har vært rimelig avslappende for min del, jetlagged og uggen. Ikke dumt at det har begynt og bli litt kaldt ute slik at samvittigheten ikke tar overhånd når man holder seg inne. Jeg har bakt havrekjeks med ekstra kanel, drukket store varme kopper med både kaffe og te, spist masse god mat, jobbet med prosjekter og lagt planer for dagene fremover. Tusen takk til de av dere som har både sett og delt filmen min. Både jeg og nesehornene setter enormt stor pris på det! Nå må jeg ut å nyte høstfargene littegranne, jeg blir nemlig ikke i landet særlig lenge. Og når jeg er tilbake igjen, så har forhåpentligvis snøen lagt seg og det er tid for jul!