A LITTLE RETREAT

mally.jpg

Vi har sjekket inn på The Shift Hotel i Ubud. Et innmari kult eco-friendly hotell som jeg har lengtet etter å sjekke ut. Dette hotellet ligger i fortryllende omgivelser i sentrum av jungelen. Vegg i vegg med restauranten Alchemy som også har catering for hotellet. Ikke hver dag jeg kan fråtse i room-service menyen. The Shift er 100% vegant både når det gjelder interiør og servering. Så og si alt på menyen er glutenfritt og organisk og smaker helt himmelsk!

mally.jpg

Hotellet har en utrolig behagelig og avslappet atmosfære. Føles som en åpen riad med bassenget i midten. Interiøret er minimalistisk, naturlig og chic, veldig enkelt og fresht samtidig som det har en særegen stil.  På takterassen er det yoga om morgenen og ettermiddagen, og når det blir mørkt popper de popcorn og viser film ute på storskjerm. Et utrolig sjarmerende hotell som jeg anbefaler på det sterkeste dersom du skulle befinne deg i Ubud en gang i fremtiden. Alt er tilrette lagt for at man skal ha en unik og kul opplevelse.

mally.jpg

Dagen i dag i stikkord: Cashew yoghurt, moped, miso suppe, A Christmas Carol, magasiner, kveldsbad, jordbær smoothie, cola, chips, utekino, coconut bacon, morgenkåpe, postkort, road trip, jungel, gatehunder, tempel, vannliljer, green juice, avokado, peanøttsmør, paracet, myggspray, bambus sugerør, toast og bordtennis.